OneCNCXR 6,36

Uppdatering 6.36 släpptes 10 Februari 2005

Help Files

OneCNCXR Lathe Professional och Express

En viktig uppdatering:

Vissa justeringar gjordes till svängen ansikte grov funktion vid användning av cykel och cykel finish. Detta är en viktig uppdatering för svarvanvändare.

OneCNCXR Profiler Professionella och Express-versionerna.

En viktig uppdatering:

En justering gjordes sågspåret tillämpas av maskinstyrningen. Även om vi inser att de flesta användare använder den automatiska skärbredd offset whe OneCNC förskjutningar för sågspåret automatiskt men OneCNC har metoder för atdding sågspåret med hjälp av maskinstyrning. Th tillämpar G41 eller G42 i profilerna SY att sågspåret appliceras med en inställning på maskinstyrning. Denna justering fixerar situation där G41/42 inte matas ut.