OneCNCXR6 40.50

We hebben OneCNCXR6 Versie-update 40.50 voor alle OneCNCXR6 producten uitgebracht.

Dit is nogal een uitgebreide update van en we zijn er zeker veel gebruikers zullen blij zijn met de Solidworks bijgewerkte invoer voor SW 2015

Dit is nu beschikbaar in de update-server.

De belangrijkste punten van deze vrij groot-update zijn:

Ondersteuning voor Solidworks 2015-bestand importeren

OneCNCXR6 kunnen nu Solidworks 2015-versie bestanden te importeren.

Nieuwe Help-bestand Toevoegingen

Nieuwe Help-bestand toevoegingen die de wijzigingen die onlangs zijn gedaan om molen, maar wat extra explanitary steun in andere gebieden, waaronder 4 as Wire EDM

OneCNCXR6 draaibank Naast Threading cycli posting

De threading cycli voor draaibank threading zijn bijgewerkt met de toevoeging van 2 nieuwe variabelen om de verschillen in Siemens rijgen cyclus methode tegemoet te komen.

OneCNCXR6 draaibank profiel functie is bijgewerkt. Omdat delen vaak cilindrisch er tenminste één naad. Als dat toevallig de naad was op hetzelfde vlak als het profiel uitgepakt er de mogelijkheid 2 profielen één uit elke rand van de naad.

OneCNCXR6 40.50 had logica toegevoegd om te helpen bij het voorkomen van het krijgen van 2 profielen ..

Er zijn een aantal fixes in OneCNCXR6 draaibank voornamelijk aan de duim mode te maken heeft met het afscheid, groovende, simulatie, terug plot.

OneCNCXR6 draaibank B Asmodule Functionaliteit

Deze module bevat nu undercut machinale vergelijkbaar Mill Expert onderbieden

OneCNCXR6 Alle versies Talen

Nieuwe taal update voor de Deense versie

Nieuwe taal update voor Koreaanse versie

Nieuwe taal update voor de Franse versie

Nieuwe taal update voor de Italiaanse versie

Nieuwe taal update voor de Japanse versie

Nieuwe taal update voor Nederlandse Versie

Nieuwe taal update voor de Duitse versie

DXF DWG Import

De DXF en DWG import heeft grote aanpassingen aan Autodesk polylijn invoer had.

De import nu beter handvatten polylijn direct naar geometrie boog.

Major Update in 5 assige bewerkingscentra

Dit geldt alleen de 5-assige simultane toegevoegd module in OneCNCXR6 Mill Expert version.This nieuwe instelling heeft een belangrijke invloed hebben op de manier waarop de 5-assige Z niveau afwerking wordt toegepast.

Er is nu een extra setting voor gereedschap controle. voor een richting centrum setting.

towards centre

Deze instelling regelt hoe het gereedschap is gericht om het model en meer in het bijzonder hoofdzakelijk gebruikt voor onderdelen van een cilindrische vorm.

Uitgebreide praktische testen heeft bewezen dat het kan zorgen voor een betere afwerking van deze types deel.

Hier is een voorbeeld van één van onze testmodellen gebruikt om deze nieuwe functionaliteit testen

towards centre model

In principe de standaard en vorige methode normaal alleen het oppervlak, maar dit toegevoegd methode is naar het centrum van rotatie rond het onderdeel.

Met deze instelling OneCNC in diens eigen centrum van het model automatisch zoeken en gebruikersinvoer is niet vereist

Het mes hoewel gericht naar het centrum nog steeds beweegt waar die nodig is om de functie te wissen.

We hebben een filmpje van een voltooide deel met behulp van deze instelling gepubliceerd en kunt u de resultaten van dit unieke stijl toolpaths dat een extreem hoge kwaliteit afwerking geeft van de kant zien

Hier is een foto van een van onze machinaal modules bewerkt op onze Hermle 5 assig simultaan machine

De gladheid van de werking van de machine en de hoge kwaliteit afwerking verkregen met deze nieuwe technologie is uitstekend.

De automatisering wordt allemaal automatisch bediend vanuit één simpele instelling in het dialoogvenster.

Dit elimineerde de omvangrijke invoer van de gebruiker die nodig zou zijn om gelijke afwerking te bereiken.

Deze nieuwe functie niet op enigerlei plaats van de vorige functie omdat beide hun unieke voordelen afhankelijk van de vorm van het te bewerken.

5axis around centre

New Mill Traditionele Pocket Functionaliteit.

Traditionele zak had grote update voor de chaining bewegingen om de correctheid van de diepte cosmetische uiterlijk van de afgewerkte gereedschapspad verbeteren gehad.

Hier is een foto van wat sommige gebruikers noemen een wriggly worm van de secundaire snijbeweging tussen elke spiraal van het gereedschap weg.

Dit heeft een gerapporteerde probleem geweest door sommige gebruikers zowel qua afmetingen en cosmetische redenen.

Worm

Deze tweede foto toont het nu klaar gereedschapspad zonder de secundaire snijden worm.

no worm

OneCNCXR6 versie 40.50 nu standaard micro liften en hellingbanen naar de volgende positie in plaats van direct te bewegen over te brengen aan de cosmetische worm spoor en assists op sommige machines te elimineren door het elimineren van secundaire diepte machinale dit gebied ..

Deze foto toont de bewegingen van de worm en de secundaire snijden elimineren.

micro lift

Er zijn geen instellingen vereist om dit te roepen zoals het nu is een standaard instelling vergelijkbaar met de GS-stijl die ook automatisch.

De afmetingen van de lift en oprit acties kunnen automatisch variëren afhankelijk van het gereedschap pad maten stijl en een routebeschrijving.

Deze nieuwe functionaliteit is van toepassing op alle versies van OneCNCXR6 Mill Express Advantage Professional en Expert.

Traditionele Pocket gereedschapspad voorbewerken niveaus worden uitgevoerd net als vorige uitgevoerd zonder micro lift in het belang van het houden van de code en bewegingen tot een minimum beperkt.