OneCNCXR8 release 63.53

OneCNCXR8 Release 63.53 is vandaag uitgebracht

In deze uitgave:

Bestandsvertaling
Verbeterde verwerking van instellingen voor onverwachte dimensie-entiteiten die ertoe kunnen leiden dat dxf-export mislukt.

Bibliotheek met draaibankgereedschap
Deze update corrigeert bepaalde combinaties van draaibankwisselplaat en houder die de instelhoek verkeerd instelden.

Taalupdates
Deze release bevat bijgewerkte vertalingen voor Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

Deze OneCNCXR8 release 63.53 is beschikbaar in de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde gebruikers.