OneCNCXR8 utgåva 62.90

Idag släppte vi en större uppdatering för OneCNCXR8 version 62.90

Vi listar här en ny funktion och funktionalitet i Mill Profiling

Bruksprofilfunktion Ny funktion tillagd
Profilfunktionen har en ny tillagd funktion som automatiskt ger alternativ för fyrkantiga eller rundade hörn. Detta är särskilt användbart för avsmalnande profiler.

Här är ett videoexempel på den här funktionen i Profil Chamfering

Profil Chamfer
Video

Här är ett videoexempel på den här funktionen i Taper Tool Profiling

Profil Taper
Video

Det finns också många justeringar i den här utgåvan och de viktigaste anges här.

Återställning av svarthuvud
Prefix för huvudåterställningsformat {5R} justerades för att spara

Verktygsöversikt
{TOOL SAMMANFATTNING} ändrades för att också publicera verktygssammanfattning när post all är vald.

Ren cirkel
Clean Circle-funktionen för finish på botten uppdaterades ..

HS Pocketing

HS Mill öppen ficka Restfickningsfunktion uppdaterades för användare som använde material ovanför Noll.

4axis Wrap
Området för omslaget med 4 axlar justerades för att korrigera positiva negativa värden.

Svarv svänga grov
Turn grov justerades offset stil justerades för att förhindra ofullständig verktygsbana.

Svarvborrning grov och avslutad
Svetsborrning Grov och slutändposition när avståndet inställt på 0 justerades.

Öppen ficka
Open Pocket justerades när du använde spetsradieverktyget och gränsen

Avsmalnande verktygsspetsradie
Verktygsspetsradie justerades i verktygsbiblioteket kunde inte ställa in spetsradie

Kontrollera
Verifiera att fast material justerades på grund av felaktigt på importerad 3dm-modell

språk
Uppdaterat språk kinesiska
Uppdaterat språk japanska

Uppdaterat tyska språk
Uppdaterat koreanska språk

Svarv wrap
Justerad utgång påverkas av inställningen för full axel

{TOOL SAMMANFATTNING}
Justerades för att korrigera felaktigt "Duplicate Tool" -varning

kasserar
Felmeddelandet korrigerades när du använde Material top från geometri i pocketing

4axis Wrap
Z arbetsskift applicerad riktning justerades

Avfasningsverktyg
Förhandsvisning av verktyget uppdaterades

Maskinbearbetning
Justerades för områdena till maskin

Ficka
HS Pocketing-gränsen justerades för grunt skärande djup mindre än spetsradie.

Spån
Verktygsfilen för avsmalnande kulkvarnvärden justerades

OneCNCXR8 version version 62.90 är nu tillgänglig i OneCNC File Manager.