OneCNCXR7 utgåva 52.23

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Update 52.23

Den här uppdateringen är avsedd för OneCNCXR7 Alla versioner

Denna utgåva innehåller många förändringar på grund av kundrapporter och interna tester.

Det skedde en funktionalitetsändring till Mill och Lathe 4 Axel full modules

Fyraaxelens läge i OneCNCXR7 Mill 4-axeln full över funktionen ändrades

Den 4-axlade modulen i OneCNCXR7 svarv 4-axeln full över funktionen ändrades

Den här OneCNCXR7-uppdateringen 52.23 är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR7-användare.