OneCNCXR8 versie 63.11

OneCNCXR8 versie release 63.11

OneCNC heeft versie 63.11 uitgebracht en is nu beschikbaar in de updateserver

Ontbramen op twee modellen veroorzaakt ongewenste toolpath
We hadden meldingen van gebruikers die probeerden te ontbramen op modellen die bestaan uit modelonderdelen die niet zijn samengevoegd om een geldig enkelvoudig model te vormen, dus we hebben logica toegevoegd om dit te voorkomen en de gebruiker krijgt een bericht dat dit niet mogelijk is vanwege storende modellen. Als meer dan één model wordt ontbraamd, zal OneCNC ook controleren of de modellen zijn gepositioneerd met gereedschapspeling, gebruikers hetzelfde bericht krijgen over storende modellen.

Afschuiningstool
Gerapporteerde afschuiningstool kan niet worden bewerkt
Het bewerken van een nieuw afkantgereedschap is in deze release opgelost.

Tool Bibliotheek
Werd gerapporteerd Standaard toolbibliotheek geladen bij elke start
Dit is opgelost in deze release.

Bijgewerkte taal Koreaans
Koreaanse taalupdate toegevoegd in deze release.

Pagina's werken niet
De Pages-functie werkte niet correct in 63.08, deze release corrigeert dat.

Bijgewerkt Japanse vertaling
Nieuwe Japanse taalupdate toegevoegd in deze release.

Draaibank Tool File
Het definiëren van een aangepaste diamant-wisselplaatvorm die een crash veroorzaakte, is in deze release opgelost.

Een tool klonen in Tool Library
Bij het klonen van een tool in de toolbibliotheek is een correctie aangebracht om het gebruik van () haakjes te corrigeren.

1694 Duitse installatie
De Duitse installatie is gewijzigd om de bijgewerkte Engelse voorbeeldbestanden te installeren in plaats van de vorige Duitse.

DXF Import Expert Japanse bestanden
Deze release heeft veel werk verzet om de lettertypen in tekst en afmetingen te verwerken

Draaibank wordt ruw
Draaibank Ruwe geometriegrenzen kregen meer aanpassingen om gaten in de gereedschapsbaangrens beter op te vangen.

Mill Pocket Rest Machining
Als de bewerkingsvolgorde werd gewijzigd na het maken van HS-kamerbewerking, dan werd de bewerking voor HS-kamerrestbewerking ingesteld op volledige bewerking in plaats van de restbewerking-instelling te behouden.
Dit is nu gewijzigd in deze release om de rest-instelling te behouden.

Draaibank groef ruw en finish
De groefruw- en afwerkingsfuncties van de draaibank zijn bijgewerkt om bogen in de geometrieketen beter te kunnen verwerken.

OneCNCXR8 Versie 63.11 is nu beschikbaar in de OneCNCupdate-server voor alle gelicentieerde gebruikers.