OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

Aanschaf van een nieuwe pc of laptop

Aanschaf van een nieuwe pc of laptop

Speciale opmerking:

Dit is een tip voor de gebruikers de aankoop van nieuwe hardware met name laptops voor hardlopen OneCNC.

We worden vaak gevraagd welk merk van PC of laptop aan te schaffen om OneCNC lopen.

Omdat het bereik en merken zijn zo groot dat we raden OneCNC direct worden geïnstalleerd op een memory stick te testen en uit de eerste hand. Dit is zeer eenvoudig te installeren door de normale installatiemethode maar selecteren van de memory stick van de plaats installatie maakt het mogelijk om te testen op de verschillende PC's.

Deze flexibiliteit van testen geeft de mogelijkheid om de memory stick meenemen OneCNC geïnstalleerd samen met uw OneCNC dongle op de computer op te slaan en test de pc of laptop, zonder de noodzaak om de software te installeren op de PC.

U hoeft alleen de memory stick met OneCNC geïnstalleerd in 1 USB-poort en de dongle in een andere USB-poort op de pc inloggen op de memory stick en start de OneCNC_Start.exe toepassing op de PC testen met de voorbeeldbestanden in de steekproef opgenomen directory.

Bestanden en toegang tot de schijf bewaart, worden langzamer zijn met de memory stick echter zul je in staat om gemakkelijk testen van de grafische snelheid en functionaliteit vrij gemakkelijk door deze methode.

Lees meer ...

OneCNCXR4 21.39

Deze update geldt voor alle versies van XR4

Help-bestand

Er is een nieuwe bijgewerkte Help-bestand in alle versies van OneCNCXR4

Talen

Er is een nieuwe Turkse taal toegevoegd aan alle versies van OneCNCXR4.
Andere talen zijn bijgewerkt om de recente wijzigingen in de functionaliteit te geven.

OneCNCXR4 draaibank Professional en OneCNCXR4 draaibank Express.

Simulatie-instellingen zijn gewijzigd voor het simuleren van interne draaibank saai en groovende. De standaard maten voor draaibank tips waren te groot bij het simuleren van kleine boringen en dit is gewijzigd.

Import en export vertalers.

Talrijke verfijningen zijn afgerond om de OneCNCXR4 vertalers als een lopende procedure voor het bijwonen van de rapporten.

Lees meer ...

OneCNCXR4 21.38

Er zijn nogal wat veranderingen in 21.38

Deze update geldt voor alle versies van OneCNCXR4

OneCNCXR4 Mill Version

Nieuwe instelling in het tabblad Eigenschappen voor Z Level Arc Optimalisatie

OneCNC maakt nu de GS-Z niveau gereedschapspaden met de bogen als een standaardinstelling om veel betere afvlakking nauwkeurigheid te krijgen.

De instelling heeft een intern systeem gecontroleerde instelling in plaats van een post type setting.

Deze instelling beïnvloedt, afhankelijk van de versie die u hebt:

HS Z niveau zakkenrollerij - Mill Express Mill Advantage Mill Professionele en Mill Expert
HS Z niveau voorbewerken - Mill Professionele en Mill Expert
Z Niveau afwerking - Mill Advantage Mill Professionele en Mill Expert

Met de toevoeging van verbeterde het effenen van het vermogen in de Z-niveau afwerking Pocketing en voorbewerken als een nieuwe standaard instelling wat betekent dat het altijd aan, tenzij uitgeschakeld ..

Deze nieuwe instelling is puur er nu voor gebruikers die willen om wat voor reden om lineaire en niet boog smoothing gebruiken. De setting is gewoon een keuze van het creëren van lineaire plaats van bogen.

De afwerking zal uiteindelijk veel beter met de standaard instelling ON, omdat het gebruik maakt van de nieuwe afvlakking van de baan.

Deze nieuwe afvlakking van de Z niveau afwerking kan worden gebruikt previous geregistreerd gereedschapspaden door gewoon door via bewerk klikken.

Gebruikers zullen een belangrijke vermindering van de hoeveelheid code vooral gegenereerd met machine berichten die spiraalvormige bogen ondersteunen zien. Dit komt omdat de schroeflijnvormige bewegingen nu ook de optimalisatie en. Dit geldt voor zowel het interne als spiraalvormige micro liften en spiraalvormige re binnenkomst helix.

NC Bericht

Omdat elk van deze nieuwe smoothing gereedschapspaden zijn volledig geoptimaliseerd met bogen standaard het bericht is sterk verbeterd om beter omgaan met de uitgang boog uitgang.

Er is nu een verandering in de post-instelling voor minimale booglengte om sommige machines die niet niet efficiënt omgaan met kleine bogen helpen. Dit nu efficiënt verwerkt een instelling voor minimale booglengte.

Dit is een functionaliteit verbetering aan bogen die te klein zijn handelen had.

Als bepaalde machines hebben moeite met kleine bogen deze nu kan worden ingesteld op 0,3 als voorbeeld in metrische of het equivalent in inches naar de kleine bogen te verwijderen en te vervangen door lineaire.

Bestand importeren en opslaan (geldt voor alle OneCNCXR4 versies:

Deze versie bevat wijzigingen in de besparing van moeilijke geïmporteerde bestanden.

We hadden berichten dat een gebruiker had moeite besparen, omdat er werd gezegd hun netwerk was voortdurend "Synchroniseren" het bestand tijdens het opslaan.

We hadden rapport van een gebruiker dat er werd gezegd dat moest adminrechten te kunnen naar een bestand op te slaan zonder te crashen van het systeem hebben. Dit soort rapporten werden geanalyseerd samen met de lopende interne tests van bijzonder probleem bestanden waardoor het geheugen crashes in de OneCNC systeem bij het opslaan van bestanden.

Dit OneCNCXR4 Versie 21.38 moet enorm helpen dit soort problemen.