OneCNCXR8 version 62.62

OneCNC har frigivet en ny opdatering til OneCNCXR8 version 62.62

De vigtigste ændringer i denne versionopdatering er vist her.

1384 True Type-skrifttyper
Brugeren rapporterede, at han tilføjede True Type-font til systemet og kunne ikke vælge det i OneCNC.
Windows 10 gemmer nu skrifttyper til brugerdata, så nu initialiserer OneCNC også dette.

1363 Profilfunktion
Hvis brugere valgte en upassende værktøjstype i Mill-profil for eksempel at vælge en spotbor, kan dette forårsage et nedbrud. Der blev tilføjet beskyttelse for brugere, der vælger den forkerte værktøjstype.

1378 Clean Circle-funktion
Flere dele med ren cirkel kaldte værktøjsskift mellem operationer. Nu korrigeret.

1366 Profiler-reden
Det blev konstateret, at hvis man ikke forlader et manuelt reden, kunne det medføre en undtagelse. Denne udgave korrigerer den for de brugere, der ikke afslutter funktionen.

1371 Værktøjsfil drejebænk
Korrigeret værktøjshistorien, der eksisterede i værktøjsfilsinstallationen

1372 1377 Sprog
En ny japansk sprogopdatering blev føjet til denne udgivelse.
En ny kinesisk oversættelse blev føjet til denne udgivelse

1380 Drejebænk-værktøjsbane Klip til slut indstilling
Indstilling af klipning til klipning til ende blev forbedret for at observere indstillingen til klip til ende.

1382 drejebænk drejegrønt med smart grænse
Drejebænk Rough med Smart Boundary blev opdateret for at forbedre håndteringen af grænsen

1379 drejebænk drejegrønt
Drejebænk Rough blev opdateret for bedre at håndtere værktøjsstiprofiler, der har underskrifter

1367 Print Setup ikke husket
Oplysninger om udskriftsindstillinger, der kan fås adgang til fra 'Opsætning' -knappen til venstre i udskrivningsdialogindstillingerne blev ikke husket.
Denne opdatering korrigerer dette problem.

1368 Udskrivning skaleret 2D-tegning
Dette er en rapport om udskrivning af en tegning oprettet med 3D til 2D tegningsfunktion.
Når du tilføjede en ny tegning med en skalaindstilling, der ikke er 1: 1, var der et udskrivningsproblem.
Denne opdatering korrigerer dette problem.

BEMÆRK:
Du vil bemærke, at der er numre tilknyttet hver opført ændring, dette er OneCNC interne numre.

OneCNCXR8 version 62.62 er nu tilgængelig i OneCNC File Manager

Læs mere ...