OneCNCXR8 version version 62.27

OneCNCXR8 version version 62.27 er blevet frigivet

Der var vigtige ændringer til både fræsning og drejebænk versioner.

I fræserversioner Express Advantage Professional og Expert var der justeringer af koniske væglommer

I Milling Professional og Expert var der justeringer af tilspidset vægbearbejdning.

I versionerne af Lathe Express Professional og Expert var der ændringer til simulering.

I fræserversioner Express Advantage Professional og Expert var der justeringer af gravering af 2D

I fræserversioner Express Advantage Professional og Expert var der justeringer af gravering 3D

I Lathe Express Professional og Expert var der en justering af rillekontrollen

Ny tysk sprogopdatering blev tilføjet.

I fræserversioner Express Advantage Professional og Expert var der justeringer af jobarktekst, som fra 62.27 understøtter unicode til alle sprog. Denne udvikling af standardfonte er stadig i gang, men de forskellige sprog giver mulighed for manuelt at vælge deres foretrukne skrifttype. På hvert sprog anvendes en standard skrifttype, men brugere kan derefter vælge deres foretrukne skrifttype. Der skal udvises omhu, når du vælger skrifttype, fordi ikke alle windows-skrifttyper er egnede til alle sprog. Valg af en ugyldig skrifttype kan muligvis ikke vise nogen tekst, før den korrigeres ved at vælge en passende skrifttype på jobarkindstillingerne.

OneCNCXR8 version version 62.27 er nu tilgængelig på OneCNC Update Server

Læs mere ...